U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

HANDHAVINGSBELEID VAN DE INSPECTIE SZW

In het traject van handhaving door de Inspectie SZW wordt gecontroleerd op het begrip "zichtbaar stof" vrijkomende naar de ademzone van de werknemer bij de verschillende bewerkingen (zoals boren, hakken, slijpen, zagen etc.). Komt er stof vrij naar de ademzone van de werknemer tijdens de bewerkingen, dan wijst dit op het niet gebruiken van de juiste beheersmaatregelen of op het niet goed functioneren van deze beheersmaatregelen. In beide situaties is actie geboden. Eventueel worden boetes en/of stillegging van werkzaamheden opgelegd.

 

Ommer Pannenleggersbedrijf werkt tegenwoordig met de zogehete waterkit op de slijptollen.

Zo voorkomen wij het stuiven tijdensde slijpwerkzaamheden geheel volgens de laatst geldende regels volgens de inspectie szw.

 

Zie hier een video voor een impressie hoe dit werkt.

 

Tijdelijke btw-verlaging op renovatie, herstel en tuinonderhoud woningen

Het verbouwen en herstellen van woningen ouder dan 2 jaar valt tijdelijk onder het 6%-tarief. Het 6%-tarief geldt alleen voor werkzaamheden die u afrondt in de periode van 1 maart 2013 tot 1 juli 2015. Onder verbouwings- en herstelwerkzaamheden word verstaan: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning.

 

 

Voor meer informatie kijk op belastingdienst.nl